Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعلام اجرای محدودیت‌های هوشمند کرونایی در حالی صورت می‌گیرد که اطلاع‌رسانی مناسبی از سوی وزارت بهداشت نسبت به این محدودیت‌ها وجود نداشته است و برخی از کارت‌های واکسیناسیون نیز دچار مشکل هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ کمال حیدری درباره اجرای طرح هوشمند مدیریت کرونا اظهار داشت: از روز دوشنبه (15 آذرماه) سیستم جدید کنترل هوشمند کرونا اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطلاعات افرادی که واکسن کرونا تزریق کرده‌اند بر اساس کد ملی در درگاه ارتباطی وزارت ارتباط ثبت شده و "سامانه امید" به این منظور آماده شده است.

وی ادامه داد: ادارات و سازمان‌هایی که در حوزه صدور بلیت فعالیت می‌کنند و یا حراست‌ها و انتظامات و امور اداری موظف هستند که اطلاعات را از بانک کارمندان ایران بگیرند و عبور و مرور افراد را رصد کنند. محدودیت‌ها با کارت واکسن صورت می‌گیرد یعنی آن دسته از افرادی که کارت واکسن کرونا دارند می‌توانند در محیط‌های سربسته با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی حضور پیدا کنند.

وی افزود: حضور افراد در مکان‌هایی مانند مدرسه، سینما، باشگاه و حمل و نقل بین جاده‌ای مثل هواپیما، اتوبوس و قطار باید در سامانه امید و با ارائه کارت واکسن انجام شود و تنها مدرک معتبر واکسیناسیون ایران، کارت دیجیتال صادر شده از سوی وزارت بهداشت است.

حیدری خاطرنشان کرد: باید به پوشش واکسیناسیون 80 درصد در جمعیت برسیم و جزئیات طرح مدیریت هوشمند، در بیانیه‌های وزارت کشور اطلاع رسانی خواهد شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: افرادی که واکسن زده‌اند می‌توانند به شهرهای قرمز و نارنجی نیز سفر کنند و جریمه واکسینه نشده ها بر اساس استعلام کد ملی افراد از طریق سامانه‌های هوشمند انجام می‌شود.

به گزارش تسنیم طرح محدودیت‌های هوشمند در حالی از امروز اجرایی می‌شود که تاکنون اطلاع رسانی مناسبی نسبت به جزئیات اجرای این طرح از سوی وزارت بهداشت صورت نگرفته است و از سوی دیگر برخی از کارت‌های دیجیتال واکسیناسیون، دارای ایراداتی نظیر عدم ثبت دوز دوم واکسن یا دارای مغایرت اطلاعات کارت با تزریق واکسن هستند که اصلاح این مغایرت‌ها در سایت salamat.gov.ir نیاز به زمان دارد.

آمار کرونا در ایران| فوت 76 نفر در شبانه‌روز گذشته/ 9 استان بدون فوتی تزریق دوز سوم واکسن کرونا به افراد بالای 40 سال آغاز شد قرمز شدن 2 شهر در نقشه کرونایی/ 8 استان در صدر جدول واکسیناسیون کرونا + نقشه و جدول

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت اطلاع رسانی محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی ۱۴۰۳
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • جزییات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث